Voorgerechten
Pompoensoep romige huisgemaakte met geroosterde pompoenpitten
Brood met boter en tapenade
***
Gemengde salade met diverse garnituren en dressings
Gerookte eendenborst met cranberry compote
Carpaccio van rund met pesto en Parmezaanse kaas
Visschotel met diverse gerookte en gemarineerde vissoorten
Aardappelsalade met zuur en ingelegde uitjes
Hoofdgerechten
Drentse runderstoof bereid met donker bier
Coq au vin stoofschotel van kip met spek, champignons en zilveruitjes
Zalmfilet met dillesaus
Heekfilet met zachte mosterdsaus op een stoof van prei en wortel
Pasteitjes met bospaddenstoelen ragout
Vegetarische strudel gevuld met zoete aardappel, truffelaardappel, feta en salie
Rozeval aardappelen geroosterd met rozemarijn, tijm en knoflook bereid
Aardappel puree
Rodekool
Gestoofde pompoen, wortel en courgette
Nagerechten
Ijstaart met vers fruit
Apfelstrudel met vanillesaus
Bread & Butter pudding van suikerbrood en krentenbrood met chocolade
en cranberries
45,00 per persoon