Receptie

Receptie

Samen iets vieren

Of het nu gaat om een afscheidsreceptie, nieuwjaarsreceptie of een receptie voor een bruiloft, bij EVA is alles mogelijk. In ons centraal gelegen pand verzorgen wij met grote zorg uw bijeenkomst. Wij maken graag met u samen de voorbereidingen en ontvangen u en uw gasten volledig naar uw eigen wensen.

Wanneer u met een wat kleiner gezelschap bent, is onze serre ideaal voor een receptie. Wanneer de groep wat groter is, kunt u terecht in één van de drie zalen van het aangrenzende Brinkhotel. Deze zalen zijn koppelbaar, zodat wij voor elke groep de juiste afmeting hebben.

Centraal gelegen tussen Assen, Groningen en Veendam, vind u ons in het hart van Zuidlaren met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Ons restaurant beschikt over een gezellige bar en onze keuken kookt oer-Hollandse gerechten, maar ook internationale klassiekers. De keukenbrigade werkt uitsluitend met verse ingrediënten en waar mogelijk met regionale recepten.

Voor uw bijeenkomst hebben wij een uitgebreid assortiment warme en koude borrelhapjes en stellen wij u graag onze drankenarrangementen voor (onbeperkt bier, huiswijn, binnenlands gedestilleerd en fris)

Wilt u meer informatie, een persoonlijke afspraak of een passende offerte? U kunt ons bereiken op 050 820 04 78 of vul het onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Aanvragen