Training

Training

INSPIRERENDE OMGEVING

Een training is een bijeenkomst waarbij u uw deelnemers in een prettige omgeving wilt inspireren om te leren en ontdekken. Bij het Eethuis Voor Allen snappen wij heel goed dat u de volledige aandacht voor uw deelnemers wenst te hebben. Daarom nemen wij u graag tijdens uw bijeenkomst de zorg voor uw gasten op ons. 

In onze drie schakelbare zalen ontvangen wij u voor kleinschalige trainingen tot gezelschappen van maximaal 250 gasten in een theater opstelling. De zalen zijn voorzien van wifi en audiovisuele apparatuur. Heeft u meer nodig dan een beamer, scherm en flipover, dan organiseren wij dit graag in samenwerking met onze partners.

Wij zijn centraal gelegen tussen Assen, Veendam en Groningen en goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Achter en voor ons restaurant zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen.

Om het tijdens uw training aan niets te laten ontbreken bieden wij complete arrangementen en zijn er uiteraard mogelijkheden om de lunch en het diner te gebruiken. Het Brinkhotel biedt daarnaast de mogelijkheid om ter plaatse te overnachten. 

Voor meer informatie, een passende offerte of een persoonlijk afspraak kunt u ons bereiken op 050 820 04 78 of vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvragen