3-gangen menu
Voorgerechten
Hors d’oeuvre
tartaar van gerookte zalm, gevuld ei en salade met gerookte makreel
of
Trio van wild
trio van wild; gerookte eendenborst, wildpaté en wild bitterbal
of
Carpaccio van biet
met rucola, geitenkaas, balsamicostroop en walnoten
Hoofdgerechten
Hazenpeper
stoofpot van haas op klassieke wijze bereid
of
Zalmfilet
op een venkelsalade, met Riesling beurre blanc en kruidenolie
of
Vegetarische strudel
met een vulling van zoete aardappel, truffelaardappel, feta en salie
Nagerecht
Apfelstrudel
geserveerd met vanillesaus, kaneelijs en slagroom
37,50 per persoon
Geroosterde pompoensoep
met crème fraîche en geroosterde pompoenpitten
(meerprijs 6,50)
Pasteitje
gevuld met klassieke kalfsragout met peterselie
(meerprijs 11,00)