Bruiloft

Bruiloft

EEN BIJZONDER MOMENT

Uw bruiloft is een bijzondere gebeurtenis waarover u en uw gasten nog lang willen napraten. Bij Eethuis Voor Allen gelegen in het Brinkhotel in het centrum van het groenste dorp van Europa, hebben wij alles in huis om uw dag onvergetelijk te maken. 

In ons restaurant hebben wij voldoende ruimte om uw gezelschap te ontvangen voor een receptie. Onze aangrenzende serre biedt bovendien de ruimte voor een klein gezelschap om u te ontvangen voor een intieme lunch of diner.

Maar ook als u een uitgebreidere trouwdag in gedachte heeft, denken wij graag met u mee. In het Brinkhotel beschikken wij over drie schakelbare zalen waardoor het houden van een feest ook tot de mogelijkheden behoort. Én als u dan een avond heerlijk heeft genoten van uw diner of feest, dan biedt het hotel gelegenheid tot overnachten. 

Uw gasten kunnen ons bovendien uitstekend bereiken per openbaar vervoer of met de auto, waarvoor er ruim voldoende parkeergelegenheid is te vinden tegenover het restaurant. 

Wij helpen u graag met de voorbereiding van uw trouwdag, zorgen wij er samen voor dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven wordt.

Wilt u meer informatie, een persoonlijke afspraak of een passende offerte? U kunt ons bereiken op 050 820 04 78 of vul het onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Aanvragen