KERSTMENU

KERSTMENU

U kiest minimaal 3 gangen
uit het onderstaande kerstmenu waarvan in ieder geval het hoofdgerecht

Voorgerechten

  • Gemarineerde runderlende

    13.50

    dungesneden, geserveerd met pompoen en bundelzwammen, duxelle van paddenstoelen en truffelmayonaise

  • Carpaccio van biet vegetarisch

    11.50

    met rucola, geitenkaas, balsamicostroop en walnoten

Soepen

  • Ossenstaartbouillon

    6.50

    krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden

Tussengerechten

  • Coquilles St. Jacques

    19.50

    gebakken coquilles, geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus

  • Pasteitje

    14.50

    met klassieke kalfsragout met peterselie

  • Raviolivegetarisch

    11.50

    gevuld met portobello, spinazie en ricotta, geserveerd met een blanke botersaus en beurre noisette

Spoom

  • Spoom

    8.50

    een verfrissende pauzedrank bereid met Crémant de Bourgogne, meringueschuim en sorbet

Hoofdgerechten

  • Zeebaarsfilet

    24.50

    op de huid gebakken, geserveerd met een saffraansaus

  • Roulleau van kalkoen

    26.50

    met een vulling van pruimen, abrikozen en appel, geserveerd met een jus met cranberries

  • Hazenpeper

    26.50

    stoofpot van haas op klassieke wijze bereid

  • Hertenbiefstuk

    29.50

    geserveerd met een Pedro Ximenez jus

  • Vegetarische strudelvegetarisch

    22.50

    met een vulling van zoete aardappel, truffelaardappel, feta en salie

Kaasplateau

  • Kaasplateau

    13.50

    selectie van diverse Internationale kazen
geserveerd met kletzen brood en noten

Dessert

  • Grand dessertvegetarisch

    9.50

    combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?