Kerstmenu

Kerstmenu

U kiest minimaal 3 gangen
 uit het onderstaande kerstmenu waarvan in ieder geval het hoofdgerecht

Voorgerechten

11.50

  • Carpaccio van hert

    dungesneden hertenfilet met truffelvinaigrette, pompoen en bundelzwammen

  • Salade met bleu d’Auvergne vegetarisch

    met gepocheerde peer, geroosterde noten en kruidendressing

Soepen

6.00

  • Ossenstaartbouillon

    krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden

Tussengerechten

  • Coquilles St. Jacques

    17.50

    gebakken coquilles, geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus

  • Wildzwijn wang

    13.50

    gestoofd en geserveerd op een spruitjes stamppot met eigen jus

  • Pasteitje vegetarisch

    10.00

    gevuld met een ragout van bospaddestoelen

Spoom

7.90

  • Spoom

    een heerlijke pauzedrank

Hoofdgerechten

21.50

  • Zeebaarsfilet

    op de huid gebakken met een saffraansaus

  • Hazenpeper

    stoofpot van haas op klassieke wijze bereid

  • Varkenshaas

    gevuld met gorgonzola en omwikkeld met spek

  • Bavette van rund

    rosé gebraden flanksteak met rode port jus (meerprijs 6.00)

  • Tarte tatin van rode ui 
vegetarisch

    met hüttenkäse en tomatensalsa

Kaasplateau

12.50

  • Kaasplateau

    selectie van diverse kazen

Dessert

9.00

  • Grand dessertvegetarisch

    combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?