11.50
Hors d’oeuvre
tartaar van gerookte zalm, gevuld ei en salade met gerookte makreel
Carpaccio van hert
dungesneden hertenfilet met truffelvinaigrette, pompoen en bundelzwammen
Salade met bleu d’Auvergne
met gepocheerde peer, geroosterde noten en kruidendressing
6.00
Ossenstaartbouillon
krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden
Pompoensoep
romige soep van pompoen met kruidencroutons en mascarpone
Coquilles St. Jacques
17.50gebakken coquilles, geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus
Wildzwijn wang
13.50gestoofd en geserveerd op een spruitjes stamppot met eigen jus
Pasteitje
gevuld met een ragout van bospaddestoelen
7.90
Spoom
een heerlijke pauzedrank
21.50
Zeebaarsfilet
op de huid gebakken met een saffraansaus
Hazenpeper
stoofpot van haas op klassieke wijze bereid
Varkenshaas
gevuld met gorgonzola en omwikkeld met spek
Bavette van rund
rosé gebraden flanksteak met rode port jus (meerprijs 6.00)
Tarte tatin van rode ui
met hüttenkäse en tomatensalsa
12.50
Kaasplateau
selectie van diverse kazen
9.00
Grand dessert
combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd