Hors-d'oeuvre van wild
10.50trio van wild; gerookte eendenborst, wildpaté en soep van pompoen
Carpaccio van hert
12.00dungesneden hertenfilet met bundelzwammen, ingelegde pastinaak, rucola, pastinaken chips en truffeldressing
Pompoensoep
gebonden soep met pompoenpitten en crème fraîche
onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelpuree, rode kool en een stoofpeer
Hazenpeper
21.50stoofpot van haas op klassieke wijze bereid
Wild zwijnhaas
21.50gebraden en geserveerd met jus van rode port
Apfelstrudel
geserveerd met vanillesaus, kaneelijs en slagroom
Speciaal voor bij de wildgerechten hebben wij een heerlijke wijn geselecteerd afkomstig uit de Languedoc in het zuiden van Frankrijk. De wijn is gemaakt van de Syrah en Grenache druif en kent een dieprode kleur en een krachtige afdronk.
Domaine Garric, Minervois
4.50Per glas
Domaine Garric, Minervois
23.50Per fles