Wildkaart

Wildkaart

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert

    12.00

    dungesneden hertenfilet met bundelzwammen, ingelegde pastinaak, rucola, pastinaken chips en truffeldressing

  • Pompoensoep vegetarisch

    5.75

    gebonden soep met pompoenpitten en crème fraîche

Hoofdgerecht

onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelpuree, rode kool en een stoofpeer

  • Hazenpeper

    21.50

    stoofpot van haas op klassieke wijze bereid


Nagerecht

  • Apfelstrudelvegetarisch

    7.00

    geserveerd met vanillesaus, kaneelijs en slagroom

Wijnsuggestie

Speciaal voor bij de wildgerechten hebben wij een heerlijke wijn geselecteerd afkomstig uit de Languedoc in het zuiden van Frankrijk. De wijn is gemaakt van de Syrah en Grenache druif en kent een dieprode kleur en een krachtige afdronk.

  • Domaine Garric, Minervois

    4.50

    Per glas

  • Domaine Garric, Minervois

    23.50

    Per fles

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?