Verjaardag

Verjaardag

EEN ONVERGETELIJK MOMENT

Wanneer u een bijzondere leeftijd bereikt en dat graag wilt vieren met vrienden en/of familie, dan ontvangen wij u graag bij restaurant EVA. Samen genieten van een borrel aan onze gezellige bar of bij de open haard, dineren met een intiem gezelschap in de serre of in de zalen van het aangrenzende Brinkhotel. Onze teams zorgen voor de juiste sfeer bij uw verjaardag en wij denken graag met u mee over de complete invulling van uw verjaardagsfeest. 

Ontvangst met koffie en een mooie taart, gevolgd door een borrel met een ruime keuze uit warme en koude borrelhapjes en afsluiten met een heerlijk diner met een intiem gezelschap. Het is slechts één van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wanneer u uw verjaardag viert in EVA voorkomt u dat u de hele dag in de keuken staat en geen tijd heeft met uw gasten. Wij nemen graag deze zorgen van u over. Kortom: U zorgt voor de uitnodiging van familie en/of vrienden en wij zorgen voor de rest!

Wilt u meer informatie, een persoonlijke afspraak of een passende offerte? U kunt ons bereiken op 050 820 04 78 of vul het onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!