Dinerbuffet

Dinerbuffet

ZELF KIEZEN VAN UW FAVORIETEN

Wanneer u met een groep van 20 personen of meer uit eten gaat is een dinerbuffet een uitstekende keuze! Zo kunnen uw gasten zelf kiezen wat en hoeveel ze lekker vinden. Er ontstaat een ongedwongen sfeer doordat iedereen rond kan lopen bij het uitzoeken van hun favorieten van het buffet. Bovendien is het op deze manier ook mogelijk om van zitplaats te ruilen tijdens het diner.

Samen met uw gasten kunt u kiezen uit heerlijke warme en koude gerechten, die wij in overleg met u uitgekozen hebben voor het buffet. Het keukenteam van restaurant EVA werkt uitsluitend met verse producten en dat proeft u!

Ons sfeervolle restaurant ligt in het centrum van Zuidlaren met een bushalte voor de deur en voldoende gratis parkeergelegenheid. Komt u met een groot gezelschap, dan biedt het aangrenzende Brinkhotel drie koppelbare zalen met een capaciteit tot 180 gasten.

U heeft bij ons de keuze uit een aantal voorgestelde buffetten, maar uiteraard staat het u vrij om uw wensen met ons te bespreken. Wij maken dan een buffet op maat voor uw gezelschap.

Wilt u meer informatie, een persoonlijke afspraak of een passende offerte? U kunt ons bereiken op 050 820 04 78 of vul het onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!