Afscheid

Afscheid

Sfeervol herinneringen ophalen

Het ontvallen van een geliefde is een ingrijpende gebeurtenis. Op gepaste wijze afscheid nemen van deze bijzondere persoon is een gelegenheid waarbij wij u in het centrum van Zuidlaren van dienst kunnen zijn. In samenwerking met uw begrafenisondernemer verzorgen wij de uitvaartceremonie, condoleance of herdenkingsdienst. Ons professionele team doet er alles aan om dit belangrijke moment sfeervol en rustig te laten verlopen.

Onze locatie leent zich om met familie, vrienden en bekenden herinneringen op te halen aan de overledene. Hiertoe beschikt het aangrenzende Brinkhotel over een drietal schakelbare zalen welke geschikt zijn voor gezelschappen tot 250 personen. 

Het afscheid is iets persoonlijks en wij maken graag met u een afspraak om uw wensen te bespreken. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een klassieke viering met koffie en cake, maar uitgebreidere invullingen zijn allemaal bespreekbaar.

U kunt ons bereiken op 050 820 04 78 of vul het onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Aanvragen