Groepslunch

UITGEBREID LUNCHEN

Wilt u tijdens een bezoek aan Groningen met een groep genieten van een heerlijke lunch? Dat kan bij restaurant WEEVA aan het Gedempte Zuiderdiep.

Wij heten u van harte welkom in onze prachtige panden en bieden u ‘nostalgie in een nieuw jasje’. De geschiedenis van ons restaurant gaat terug naar het jaar 1871. Ons restaurant en Grand Café zijn  ingericht met oude foto’s en attributen van vroeger. De sfeer van onze locatie zal een bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten. 

U kunt bij ons genieten van een smakelijke groepslunch. Wij vullen dit graag samen met u in en bieden de keuze tussen een uitgebreid lunchbuffet of een heerlijke broodjeslunch. Bij deze mogelijkheden serveren wij uiteraard onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange. Tevens is het mogelijk om een warme 3-gangenlunch te serveren. In overleg passen wij onze suggesties graag aan u wensen aan.

Wilt u meer informatie, een persoonlijke afspraak of een passende offerte? U kunt ons bereiken op 050 588 6555 of vul het onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!