Dinerkaart

Dinerkaart

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    11.50

    dungesneden runderlende met pesto, Parmezaanse kaas, rucola 
en geroosterde pijnboompitjes

  • Meloen met ham

    8.25

    dungesneden rauwe ham met meloen en balsamico stroop

  • Broodplankjevegetarisch

    6.00

    met gezouten roomboter, hummus en aioli

  • Garnalencocktail

    14.25

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus en zalmkaviaar

  • Gerookte zalmvegetarisch

    12.75

    met gefrituurde kappertjes en gepofte knoflookmayonaise

  • Tartaar van rode biet vegetarisch

    8.50

    met appel, geitenkaas en honing

  • Couscous saladevegetarisch

    7.75

    met komkommer, gemarineerde rode ui, tomaat, pijnboompitten en tomatenolie

  • Zomersalade

    8.25

    kropsla, munt, komkommer, paprika, tomaat, mais, rode kidney bonen, cashewnoten en limoen-honing dressing

  • Huis gemarineerde olijvenvegetarisch

    4.50

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoepvegetarisch

    5.75

    met bosui en Drentse droge worst

  • Boeren groentesoep

    5.75

    met fijne gesneden groente, vermicelli en gehaktballetjes

  • Soep van de dag

    5.75

    een dagelijks wisselende huisgemaakte soep

Maaltijdsalades

  • Carpacciosalade

    14.00

    dungesneden runderlende op een salade met pesto, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitjes

  • Gerookte zalmsalade

    14.00

    gerookte zalm, komkommer, tomaat, rode ui, kappertjes,
    gekookt ei en vinaigrette

  • Zomersalade

    11.50

    kropsla, munt, komkommer, paprika, tomaat, mais, rode kidney bonen, cashewnoten en limoen-honing dressing

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten (tenzij anders vermeld) worden met een aardappel variatie, warme groente en een koud bijgerecht geserveerd.

  • Drie sliptongen à la meunière

    28.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Snoekbaarsfilet

    22.50

    op de huid gebakken, geserveerd met antiboise

  • Vers van de markt

    20.00

    dagelijks wisselend visgerecht toegelicht door de bediening

  • Caponatavegetarisch

    17.50

    groente stoofschotel met o.a aubergine, tomaat, paprika, olijven en kappertjes

  • Ravioli 4 kazenvegetarisch

    17.50

    gevuld met gorgonzola, ricotta, Parmezaan en geitenkaas, geserveerd met tomatensaus en verse basilicum

  • Vegetarische quichevegetarisch

    17.50

    met spinazie, ricotta kaas, gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, tomatensaus en gemengde salade

  • Saté spies

    19.25

    gemarineerde varkenskophaas, met atjar, kroepoek, satésaus, gebakken uitjes, friet en salade

  • Kalfslever

    19.75

    rosé gebakken met spek en ui

  • Flat iron steak

    27.50

    van de grill geserveerd met jus

  • Thaise kipcurryvegetarisch

    18.75

    licht pikant, bereid met diverse groenten en geserveerd met gestoomde rijst

  • EVA spareribs

    23.75

    klassiek gemarineerde ribbetjes met sausjes, frites en salade

  • Schnitzel

    19.25

    varkensschnitzel geserveerd met een saus naar keuze

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    23.50

    in roomboter gebakken zoals het heurt
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Kleintje schnitzel

    16.00

    geserveerd met een saus naar keuze

Nagerechten

  • Sorbet EVA

    7.75

    de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanche

    7.00

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crème brûlée

    7.00

    bereid met vanille

  • Eton mess

    7.00

    verse aardbeien met room, mascarpone en meringues

  • Koffie compleet

    7.00

    koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?