Dinerkaart

Dinerkaart

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    11.75

    dungesneden runderlende met pesto, Parmezaanse kaas, rucola 
en geroosterde pijnboompitjes

  • Broodplankjevegetarisch

    6.50

    met gezouten roomboter, hummus en aioli

  • Garnalencocktail

    14.25

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus en zalmkaviaar

  • Gerookte zalm

    13.75

    met gefrituurde kappertjes en gepofte knoflookmayonaise

  • Tartaar van pompoen met Quinoa vegetarisch

    8.50

    met zongedroogde tomaat en rozemarijn

  • Blue d’Auvergne saladevegetarisch

    8.25

    gemengde salade met bospaddenstoelen, walnoten, gepocheerde peer 
en frambozen vinaigrette

  • Huis gemarineerde olijvenvegetarisch

    4.75

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoepvegetarisch

    5.75

    met bosui en Drentse droge worst

  • Heldere paddenstoelenbouillonvegetarisch

    5.75

    met diverse paddenstoelen en bosui

  • Soep van de dag

    5.75

    een dagelijks wisselende huisgemaakte soep

Maaltijdsalades

  • Carpacciosalade

    14.50

    dungesneden runderlende op een salade met pesto, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitjes

  • Gerookte zalmsalade

    14.50

    gerookte zalm, komkommer, tomaat, rode ui, kappertjes,
    gekookt ei en vinaigrette

  • Blue d’Auvergne saladevegetarisch

    12.50

    gemengde salade met bospaddenstoelen, walnoten, gepocheerde peer 
en frambozen vinaigrette

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten (tenzij anders vermeld) worden met een aardappel variatie, warme groente en een koud bijgerecht geserveerd.

  • Drie sliptongen à la meunière

    28.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Zalmfilet

    24.50

    op de huid gebakken, geserveerd met witte wijn saus

  • Vers van de markt

    20.00

    dagelijks wisselend visgerecht toegelicht door de bediening

  • Ravioli 4 kazenvegetarisch

    17.50

    gevuld met gorgonzola, ricotta, Parmezaan en geitenkaas, geserveerd met tomatensaus en verse basilicum

  • Vegetarische quichevegetarisch

    17.50

    met spinazie, ricotta kaas, gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, tomatensaus en gemengde salade

  • Pompoen risottovegetarisch

    17.50

    bereid met knoflook, ui, saffraan en soja room

  • Saté spies

    19.25

    gemarineerde varkenskophaas, met atjar, kroepoek, satésaus, gebakken uitjes, friet en salade

  • Kalfslever

    19.75

    rosé gebakken met spek en ui

  • Flat iron steak

    27.50

    van de grill geserveerd met jus

  • Thaise kipcurry

    18.75

    licht pikant, bereid met diverse groenten en geserveerd met gestoomde rijst

  • EVA spareribs

    23.75

    klassiek gemarineerde ribbetjes met sausjes, frites en salade

  • Schnitzel

    19.25

    varkensschnitzel geserveerd met een saus naar keuze

  • Drents stoofpotje

    18.75

    Een lokale specialiteit; runderstoof met ui en donker bier, op smaak gebracht met kruidkoek en geserveerd met aardappelpuree

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    23.50

    in roomboter gebakken zoals het heurt
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Kleintje schnitzel

    16.00

    geserveerd met een saus naar keuze

Nagerechten

  • Sorbet EVAvegetarisch

    7.75

    verse vruchten, rood fruit coulis, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanchevegetarisch

    7.00

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crème brûléevegetarisch

    7.00

    bereid met vanille

  • Tiramisuvegetarisch

    7.00

    Italiaans dessert met lange vingers, espresso, amaretto, mascarpone en cacao

  • Koffie compleetvegetarisch

    7.00

    koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?