Dinerkaart

Dinerkaart

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    12.50

    dungesneden runderlende met pesto, Parmezaanse kaas, rucola 
en geroosterde pijnboompitjes

  • Bloedworst

    9.25

    in de pan gebakken en geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen 
en appelstroop

  • Broodplankjevegetarisch

    6.50

    met gezouten roomboter, hummus en aioli

  • Garnalencocktail

    14.75

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus en forelkaviaar

  • Gerookte zalmtartaar met groene appel

    12.75

    frisse tartaar met appel, rode ui en dille en crème fraiche

  • Caprese Salade vegetarisch

    8.00

    met tomaten, mozzarella, basilicum en olijfolie

  • Lente Salade vegetarisch

    9.50

    met gekookt ei, groene asperges, tomaten, pijnboompitjes, komkommer, radijs en yoghurt dressing

  • Huis gemarineerde olijvenvegetarisch

    4.75

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoepvegetarisch

    5.75

    met bosui en Drentse droge worst

  • Oma’s Groentesoep vegetarisch

    5.75

    gevuld met soepgroenten, soepballetjes en vermicelli

  • Soep van de dag

    5.75

    een dagelijks wisselende huisgemaakte soep

Maaltijdsalades

  • Carpacciosalade

    15.00

    dungesneden runderlende op een salade met pesto, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitjes

  • Gerookte zalmsalade

    15.00

    gerookte zalm ingelegd in dille en sesam, komkommer, tomaat, rode ui, kappertjes, gekookt ei en vinaigrette

  • Lente saladevegetarisch

    13.50

    met gekookt ei, groene asperges, tomaten, pijnboompitjes, komkommer, radijs en yoghurt dressing

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten (tenzij anders vermeld) worden met een aardappel variatie, warme groente en een koud bijgerecht geserveerd.

  • Drie sliptongen à la meunière

    31.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Dorade uit de oven

    25.00

    hele dorade gevuld met citroen, verse kruiden en knoflook

  • Vers van de markt

    22.50

    dagelijks wisselend visgerecht toegelicht door de bediening

  • Italiaanse orzo vegetarisch

    17.75

    orzo pasta in tomaten saus met paprika, basilicum en feta kaas

  • Tarte tatinvegetarisch

    17.75

    met gekarameliseerde rode uien en geitenkaas

  • Linzencurryvegetarisch

    18.50

    licht pikante linzencurry geserveerd met rijst en huisgemaakt naanbrood

  • Saté spies

    19.50

    gemarineerde varkenskophaas, met atjar, kroepoek, satésaus, gebakken uitjes, friet en salade

  • Kalfslever

    20.25

    rosé gebakken met spek en ui

  • Ribeye van Drents Weiderund

    28.50

    van de grill geserveerd met kruidenboter

  • Stoofpot van kippendijen

    19.50

    licht pittige stoofpot met boontjes en rode peper geserveerd met witte rijst

  • EVA spareribs

    24.75

    klassiek gemarineerde ribbetjes met sausjes, frites en salade

  • Schnitzel

    19.75

    varkensschnitzel geserveerd met een saus naar keuze

  • Lams stoofpotje

    25.50

    op klassieke wijze bereid met diverse groenten

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    24.00

    in roomboter gebakken zoals het heurt
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Kleintje schnitzel

    16.50

    geserveerd met een saus naar keuze

Nagerechten

  • Sorbet EVAvegetarisch

    8.50

    verse vruchten, rood fruit coulis, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanchevegetarisch

    7.00

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crème brûléevegetarisch

    7.00

    bereid met vanille

  • Cheesecakevegetarisch

    7.25

    van witte chocolade, geserveerd met frambozen coulis

  • Koffie compleetvegetarisch

    7.25

    koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?