Dinerkaart

Dinerkaart

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    10.25

    dungesneden runderlende met pesto, Parmezaanse kaas, rucola 
en geroosterde pijnboompitjes

  • Gerookte eendenborst

    8.75

    dungesneden met walnoten, rode uien compote en vijgen

  • Garnalencocktail

    12.75

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus en zalmkaviaar

  • Huisgemarineerde olijvenvegetarisch

    4.50

  • Broodplankjevegetarisch

    4.95

    met olijfolie, zeezout en roomboter

  • Bleu d ’Auvergne saladevegetarisch

    8.25

    met bospaddenstoelen, walnoten, gepocheerde peer en frambozen vinaigrette

Soepen uit de terrine

  • Mosterdsoepvegetarisch

    5.50

    romige soep met spekjes en bosui

  • Soep van de dag

    5.50

    een dagelijks wisselende huisgemaakte soep

Maaltijdsalades

  • Carpacciosalade

    13.50

    dungesneden runderlende op een salade met pesto, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitjes

  • Zalm salade

    12.50

    gerookte zalm, rode ui, kappertjes, gekookt ei en mosterddressing

  • Bleu d ’Auvergne salade vegetarisch

    12.50

    met bospaddenstoelen, gemengde noten, gepocheerde peer en frambozen vinaigrette

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten (tenzij anders vermeld) worden met een aardappel variatie, warme groente en een koud bijgerecht geserveerd.

  • Drie sliptongen à la meunière

    23.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Vegetarische quichevegetarisch

    16.50

    met spinazie, ricotta kaas, gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas,
    tomatensaus en gemengde salade

  • Kalfslever

    18.75

    rosé gebakken met spek en ui

  • Saté spies

    17.75

    gemarineerde varkenskophaas, met atjar, kroepoek, satésaus, gebakken uitjes, friet en salade

  • EVA Tournedos

    biefstuk van de haas, geserveerd met jus en groene asperges
    Voor de dames 150 gram 24.50
    Voor de heren 200 gram 29.50

  • EVA spareribs

    22.50

    huisgemarineerde ribbetjes, geserveerd met sausjes, friet en salade

  • Schnitzel

    18.50

    varkensschnitzel geserveerd met een saus naar keuze

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    19.50

    in roomboter gebakken met aardappelpuree en wortelen
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Kleintje schnitzel

    15.00

    geserveerd met een saus naar keuze

Nagerechten

  • Sorbet EVA

    7.50

    de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanche

    6.75

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Crème brûlée

    6.75

    bereid met vanille

  • Bosvruchtentaart

    6.75

    bavaroise taart van rode vruchten met slagroom

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?