Dinerkaart

Dinerkaart

Voorgerechten

onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en boter

  • Rundercarpaccio

    10.25

    dungesneden runderlende met pesto, Parmezaanse kaas, rucola 
en geroosterde pijnboompitjes

  • Vitello tonnatovegetarisch

    9.25

    dungesneden kalfsmuis met crème van tonijn, kappertjes en rucola

  • Garnalencocktailvegetarisch

    12.75

    Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus en zalm kaviaar

  • Langzaam gegaarde zalmvegetarisch

    8.75

    met crème van peterselie, radijs, komkommer, lotuswortel,
    kropsla, crumble van hazelnoten en een citrus dressing

  • Huisgemarineerde olijvenvegetarisch

    4.50

  • Broodplankjevegetarisch

    4.95

    met olijfolie, zeezout, roomboter en huisgemaakte smeersels

  • Capresevegetarisch

    7.75

    met tomaten, mozzarella, basilicum en olijfolie

  • Lente saladevegetarisch

    7.75

    frisse salade met rode kidneybonen, mais, avocado, kropsla, gekookt ei, komkommer, radijs, lente ui en cashewnoten

Soepen uit de terrine

  • Gebonden preisoepvegetarisch

    5.50

    geserveerd met spekjes en lente ui

  • Kippenbouillon

    5.50

    met voorjaarsgroenten en geplukte kip

  • Soep van de dag

    5.50

    een dagelijks wisselende huisgemaakte soep

Maaltijdsalades

  • Carpaccio salade

    13.50

    dungesneden runderlende op een salade met pesto, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitjes

  • Gerookte zalm salade

    12.50

    royale salade met gerookte zalm, komkommer, rode ui, radijs, avocado, gekookt ei, kropsla en lotuswortel

  • Lente saladevegetarisch

    11.50

    frisse salade, rijk gevuld met rode kidneybonen, mais, avocado, kropsla, gekookt ei, komkommer, radijs, lente ui en cashewnoten

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten (tenzij anders vermeld) worden met een aardappel variatie, warme groente en een koud bijgerecht geserveerd.

  • Drie sliptongen à la meunière

    23.50

    in roomboter gebakken, zoals het hoort
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Zeebaarsfilet

    19.50

    op de huid gebakken met crème van pompoen en beurre blanc saus

  • Caponatavegetarisch

    16.50

    stoofpot van aubergine, groenten, olijven en pijnboompitten, met rijst

  • Risotto van orzovegetarisch

    16.50

    met saffraan, doperwten, paprika, groene asperge, cherry tomaatjes 
en gegrilde halloumi

  • Kalfslever

    18.75

    rosé gebakken met spek en ui

  • Saté spies

    17.75

    gemarineerde varkenskophaas, met atjar, kroepoek, satésaus, gebakken uitjes, friet en salade

  • Runderentrecote 200gram

    24.50

    van de grill, geserveerd met pepersaus

  • Maiskipfilet

    18.50

    op de huid gebakken, geserveerd met een saus van Madeira en sjalot

  • EVA spareribs

    22.50

    huisgemarineerde ribbetjes, geserveerd met sausjes, friet en salade

  • Schnitzel

    18.50

    varkensschnitzel geserveerd met een saus naar keuze

Senioren gerechten

  • Twee sliptongen à la meunière

    19.50

    in roomboter gebakken met aardappelpuree en wortelen
    meerprijs Picasso – Gebakken fruit in gember 4.00

  • Kleintje schnitzel

    15.00

    geserveerd met een saus naar keuze

Nagerechten

  • Sorbet EVA

    7.50

    de klassieker; met verse vruchten, siroop, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom

  • Dame blanche

    6.75

    vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

  • Cheesecake

    6.75

    met witte chocolade, frambozen compote en slagroom

  • Crème brûlée

    6.75

    huisgemaakt en bereid met vanille

  • Gegrilde ananas

    6.75

    met yoghurtijs en een saus van karamel en rum

  • Koffie compleet

    6.75

    koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?