Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

DE TEAMGEEST VERGROTEN

Samen met collega’s genieten van een idyllische rustplaats in Drenthe waar volop te beleven is? In combinatie met een overnachting in het Brinkhotel maken wij hier een gegarandeerd succes van. 

Samen met diverse partners kunnen wij een compleet programma voor u samen stellen.

Dit kan er als volgt uit zien:

Wij ontvangen u en uw gasten op de gewenste datum met een gezellige borrel met hapjes aan onze bar. Vervolgens trekt iedereen zich terug in zijn/haar kamer. Na een opfrisbeurt is het tijd om gezamenlijk het diner te gebruiken. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden, welke wij graag met u bespreken. Daarna kunnen uw gasten nog bij de openhaard een afzakkertje nemen of een lekkere wandeling maken om ’s avonds terug te keren in het hotel voor de overnachting. De volgende dag kunt u gezamenlijk gebruik maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet met vers afgebakken broodjes, diverse beleg, zoetwaren, yoghurt, ontbijtgranen en diverse koude en warme dranken. Na het ontbijt gaat u samen actief in de omgeving fietsen of een activiteit doen bij één van onze partners om vervolgens weer terug in het hotel te keren en aansluitend te genieten van een heerlijk diner. Nadien is er uiteraard de mogelijkheid om een borrel te genieten. Na een nacht slapen is er een afsluitend ontbijt waarna iedereen zijn/haar weg gaat.

Wilt u meer informatie, een persoonlijke afspraak of een passende offerte? U kunt ons bereiken op 050 820 04 78 of vul het onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Aanvragen