Medewerker bediening

Ben jij een enthousiaste collega voor in de bediening die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de EVA (onderdeel van de Martini Hotel Group)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Medewerker Bediening bij de EVA  krijg jij de mogelijkheid extra ervaring op te doen in moderne en vooruitstrevende onderneming in het hartje van Zuidlaren.

Naar voorbeeld van het vermaarde Woon- En Eethuis Voor Allen in Groningen (WEEVA), werd het Eethuis Voor Allen (EVA) opgericht. Met ons restaurant brengen wij de nostalgische sfeer van weleer terug. Onze keukenbrigade werkt uitsluitend met verse producten die wij met veel zorg en liefde vakkundig voor onze gast bereiden.

Wat zoeken wij
Wij zoeken collega’s voor in de bediening die parttime of fulltime beschikbaar zijn, zowel doordeweeks als in de weekenden en op feestdagen, overdag en in de avonduren.

De functie
Als Medewerker Bediening ben jij het gezicht van de EVA. Samen met je collega’s doen jullie er alles aan om de verwachtingen van gast te voldoen. Van ontbijt tot aan de koffie en van diner tot aan de borrel, bij de EVA is alles mogelijk. Onze gasten komen vanuit heinde en ver om te genieten van Zuidlaren en de omgeving, aan jou de taak om te zorgen dat onze gasten niks tekortkomen! Dit alles met de servicegerichtheid die de gasten van ons mogen verwachten.

Wat verwachten wij van jou?
Bij de EVA staat gastbeleving centraal. Onze gasten komen van heinde en ver, daarom vinden wij het belangrijk dat je zowel de Nederlandse- als Engelse taal goed beheerst. Duits spreken is een pré. Je komt te werken binnen een klein maar gedreven team. Samen met dit team weten jullie je schouders eronder te zetten en je deinst er dan ook niet voor terug om een stapje harder te lopen als dit nodig is. We vinden het dan ook erg belangrijk dat je stressbestendig bent en van aanpakken houdt. Verder vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om ook in het weekend en op feestdagen te werken
  • Je hebt probleemoplossend vermogen
  • Je werkt graag in teamverband

Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een dynamisch- en groeiende organisatie. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel.

Behoefte aan meer informatie?
Stel je vraag via pz@martinihotelgroup.nl en wij voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar pz@martinihotelgroup.nl o.v.v. Medewerker bediening EVA


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Solliciteren?