Gastvrij, natuurlijke leider en enthousiast?
Er is een plaatsje vrij voor een coördinator in ons bedieningsteam!
Als coördinator van ons bedieningsteam op de Brink van het prachtige groene dorp Zuidlaren, zorg jij in combinatie met de Food en Beverage manager dat onze horeca voor en achter de schermen tot in de puntjes verzorgd is. Dit doe je met een uitstekend gevoel voor service en gastvrijheid, waarbij je kunt terugvallen op je uitgebreide horeca-ervaring. Jij weet precies hoe je gerechten en dranken moet uitserveren. Bovendien ben je een natuurlijke leider die op coachende wijze de dagelijkse werkzaamheden van het bedienend personeel coördineert. Hoe hectisch het ook is op de werkvloer, jij en je team houden de sfeer goed. Zo zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.
Dit zijn wij
De Martini Hotel Group is een vooruitstrevende onderneming van toonaangevende bedrijven in de gastvrijheidssector.
Ons gastvrije 3* Brinkhotel (één van de onderdelen van de Martini Hotel Group) in Zuidlaren is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag. Perfect gelegen tussen de culturele steden Groningen en Assen bieden wij onze gasten een comfortabele kamer, een gezellige bar en een goed restaurant. Ons hotel ligt in een fraai brinkdorp, omgeven door een prachtige natuur.
In het Brinkhotel bevindt zich restaurant EVA. Naar voorbeeld van het vermaarde Woon- En Eethuis Voor Allen in Groningen (WEEVA), werd het Eethuis Voor Allen (EVA) opgericht. Met ons restaurant brengen wij de nostalgische sfeer van weleer terug. Onze keukenbrigade werkt uitsluitend met verse producten die wij met veel zorg en liefde vakkundig voor onze gasten bereiden.
Dit ga je doen
Dit verwachten wij
Dit bieden wij jou
Spreekt het jou aan om aan de slag te gaan in EVA dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Deze kun je sturen naar werken@martinihotelgroup.nl o.v.v. 1e medewerker bediening EVA.