KERSTMENU

KERSTMENU

U kiest minimaal 3 gangen
uit het onderstaande kerstmenu waarvan in ieder geval het hoofdgerecht

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert

    13.50

    dungesneden hertenfilet, geserveerd met pompoen en bundelzwammen, duxelle van paddenstoelen en truffelmayonaise

  • Mille feuille vegetarisch

    12.50

    krokante bladerdeeglaagjes met tomaat, basilicum en een crème van Parmezaan

Soepen

  • Ossenstaartbouillon

    7.50

    krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden

  • Pompoensoepvegetarisch

    7.50

    gebonden soep met pompoenpitten en crème fraîche

Tussengerechten

  • Coquilles St. Jacques

    19.50

    gebakken coquilles, geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus

  • Pasteitje

    14.50

    met klassieke kalfsragout met peterselie

  • Gnocchi vegetarisch

    12.50

    geserveerd in een romige truffelsaus

Spoom

  • Spoom

    8.50

    een verfrissende pauzedrank bereid met Crémant de Bourgogne, meringueschuim en sorbet

Hoofdgerechten

  • Zeebaarsfilet

    26.50

    op de huid gebakken, geserveerd met een kreeftensaus

  • Roulleau van kalkoen

    26.50

    met een vulling van spinazie en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een gevogelte jus

  • Hazenpeper

    26.50

    stoofpot van haas op klassieke wijze bereid

  • Gesplitste sukade

    32.50

    malse biefstuk van de schouder, geserveerd met rodewijnjus

  • Gebakken paddenstoelenvegetarisch

    24.50

    op een crème van bloemkool, met romanesco, beurre noissette en hazelnoten

Kaasplateau

  • Kaasplateau

    15.50

    selectie van diverse Internationale kazen
geserveerd met kletzen brood en noten

Dessert

  • Grand dessertvegetarisch

    9.50

    combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?