Hors d’oeuvre
13.50tartaar van gerookte zalm, gevuld ei en salade met gerookte makreel
Carpaccio van hert
13.50dungesneden hertenfilet, geserveerd met pompoen en bundelzwammen, duxelle van paddenstoelen en truffelmayonaise
Mille feuille
krokante bladerdeeglaagjes met tomaat, basilicum en een crème van Parmezaan
Ossenstaartbouillon
7.50krachtige heldere bouillon met Madeira en fijne kruiden
Pompoensoep
gebonden soep met pompoenpitten en crème fraîche
Bisque
7.50romige kreeftensoep geserveerd met rivierkreeftjes en fijne kruiden
Coquilles St. Jacques
19.50gebakken coquilles, geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus
Pasteitje
14.50met klassieke kalfsragout met peterselie
Gnocchi
geserveerd in een romige truffelsaus
Spoom
8.50een verfrissende pauzedrank bereid met Crémant de Bourgogne, meringueschuim en sorbet
Zeebaarsfilet
26.50op de huid gebakken, geserveerd met een kreeftensaus
Roulleau van kalkoen
26.50met een vulling van spinazie en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een gevogelte jus
Hazenpeper
26.50stoofpot van haas op klassieke wijze bereid
Gesplitste sukade
32.50malse biefstuk van de schouder, geserveerd met rodewijnjus
Gebakken paddenstoelen
op een crème van bloemkool, met romanesco, beurre noissette en hazelnoten
Kaasplateau
15.50selectie van diverse Internationale kazen geserveerd met kletzen brood en noten
Grand dessert
combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd