Afwasser

Ben jij een enthousiaste collega voor in de afwas die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het Eethuis Voor Allen (EVA) en het Brinkhotel (beide onderdeel van de Martini Hotel Group)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Medewerker afwas bij de EVA / Brinkhotel krijg jij de mogelijkheid extra ervaring op te doen in een authentieke, maar vooruitstrevende onderneming in het hartje van Zuidlaren.

Naar voorbeeld van het vermaarde Woon- En Eethuis Voor Allen in Groningen (WEEVA), werd het Eethuis Voor Allen (EVA) opgericht. Met ons restaurant brengen wij de nostalgische sfeer van weleer terug. Onze keukenbrigade werkt uitsluitend met verse producten die wij met veel zorg en liefde vakkundig voor onze gast bereiden. Wij gebruiken in onze gerechten veel streekproducten, omdat wij het fijn vinden om onze gast te laten proeven wat Drenthe én Groningen te bieden hebben.

Wat zoeken wij
We zoeken een collega die ons parttime kan helpen in de afwas, zowel doordeweeks als in de weekenden, overdag en in de avonduren. 

De functie
Als collega in de afwas ben jij een onmisbare schakel in het hotel en in het restaurant. Want zonder jou zijn er geen schone glazen voor dat vers getapte biertje en geen schone borden voor die heerlijke steak. Samen met je collega’s doe je er dus alles aan om de verwachtingen van gast te voldoen. Van ontbijt tot aan de koffie en van diner tot aan de borrel, bij de EVA is alles mogelijk. Onze gasten komen vanuit heinde en ver om te genieten van Zuidlaren en de omgeving, aan jou de taak om te zorgen dat de gasten niks tekortkomen! Dit alles met de gastvrijheid die de gasten van ons mogen verwachten. 

Wat verwachten we van jou?
Bij de EVA staat gastbeleving centraal. We vinden het daarom belangrijk dat je van aanpakken houdt en dat je gemaakte afspraken nakomt. Verder vinden we het belangrijk dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om ook in het weekend en op feestdagen te werken
  • Je werkt graag in teamverband

Wat hebben we jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een authentieke- en groeiende organisatie. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel. 

Behoefte aan meer informatie?
Stel je vraag via pz@martinihotelgroup.nl en we voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar pz@martinihotelgroup.nl o.v.v. Medewerker Afwas EVA/Brink Hotel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Solliciteren?