Geniet deze kerstdagen van een heerlijk lunchmenu bij het Eethuis Voor Allen. Onze koks hebben speciaal voor deze dagen een mooi menu samengesteld waarbij wij u de keuze laten hoe uitgebreid u wenst te lunchen.
Wij ontvangen u graag op 25 of 26 december vanaf 12.00 uur. Om er een gezellige middag van te maken raden wij u aan om niet later dan 15.00 uur aan tafel te gaan.
Hors d’oeuvre
10.00tartaar van gerookte zalm, gevuld ei en salade met gerookte makreel
Carpaccio van hert
10.00dungesneden hertfilet, schorseneren, chips van schorseneren en truffelmayonaise
Tartaar van gele en rode biet
10.00met rucola, balsamicostroop en geitenkaas
Gebakken coquilles
15.00met venkelpuree en een blanke botersaus
Wildbouillon
6.00krachtige bouillon van wild met mini soesjes en fijne kruiden
Pasteitje
8.50gevuld met bospaddenstoelenragout
Zeebaarsfilet
19.50Op de huid gebakken met beurre blanc saus, aardappeltaart en getourneerde worteltjes
Gekonfijte eendenbout
21.50zacht gestoofde eendenbout met eigen jus, cassoulet van linzen en diverse groenten, aardappeltaart en gepocheerd peertje
Tournedos
26.50Van rund geserveerd met rode port jus, aardappeltaart, haricots vertes rolletje en gepocheerd peertje
Hartige pompoentaart
17.50hartige flensjes taart met pompoen en mascarpone geserveerd met een salie beurre blanc en gestoofd peertje
Grand dessert
8.50Combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd
Kaasplankje
10.50variatie van vier kazen geserveerd met kletsenbrood, walnoten, druiven en appelstroop