DINER
VOORGERECHTEN
RUNDER CARPACCIO – dungesneden runderlende met pesto, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pijnboompitten 10.25
BLOEDWORST – in de pan gebakken en geserveerd met Granny Smith appel, rozijnen en appelstroop 8.25
HUISGEMARINEERDE OLIJVEN (V) – met knoflook, peterselie en feta 4.50
BROODPLANKJE (V) – met huisgemaakte aïoli, kruidenboter en roomboter 4.95
TARTAAR VAN BIETJES (V) – met geitenkaas, augurk en appel 7.25
SALADE EENDENBORST – gerookte eendenborst op een salade met noten en cranberries 8.75
Onze koude voorgerechten worden geserveerd met toast en roomboter
SOEPEN UIT DE TERRINE GESERVEERD
MOSTERDSOEP (V) – met spekjes en bosui 5.50
POMPOENSOEP (V) – romige soep met pompoenpitten en bosui 5.50
SNERT – rijk gevulde erwtensoep met rookworst, geserveerd met roggebrood met spek 6.50
HOOFDGERECHTEN
DRIE SLIPTONGEN – in roomboter gebakken, zoals het hoort 23.50
Meerprijs picasso – gebakken fruit in gember 4.00
FRITATA (V) – groente en aardappeltaart met ei bereid 16.50
GNOCCHI (V) – roergebakken met Gorgonzolasaus en diverse groenten 16.50
KALFSLEVER – rosé gebakken met spek en ui 18.75
SATÉ SPIES – van gemarineerde varkenskophaas, met atjar, kroepoek, satésaus, frites en salade 18.50
HAZENPEPER – stoofpot van haas op klassieke wijze bereid geserveerd met aardappelpuree en rode kool 19.75
EVA TOURNEDOS – biefstuk van de haas, 200 gram, met rode wijn jus 29.50
EVA SPARERIBS – klassiek gemarineerde ribbetjes met sausjes, frites en salade 22.50
SCHNITZEL – varkensschnitzel geserveerd met een saus naar keuze 18.50
DRENTS STOOFPOTJE – een lokale specialiteit; runderstoof met ui en donker bier op smaak gebracht met échte Drentse koek geserveerd met aardappelpuree 17.50
onze hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel variatie, warme groenten en koude bijlage, tenzij anders vermeld
SENIOREN MENU
TWEE SLIPTONGEN – in de roomboter gebakken, zoals het hoort 19.50
Meerprijs picasso 4.00
DAGSPECIAL
Elke dag een wisselende special toegelicht door de bediening 13.50
VERS VAN DE MARKT
Dagelijks wisselend visgerecht toegelicht door de bediening 18.50
SAUZEN EN GARNITUREN
CHAMPIGNONSAUS 2.50
PEPERSAUS 2.50
SPEK & UIEN 2.50
NAGERECHTEN
SORBET EVA – verse vruchten, rood fruit coulis, vanille-ijs, aardbeienijs en slagroom 7.50
DAME BLANCHE – vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom 6.75
CRÈME BRÛLÉE – met vanille 6.75
GEPOCHEERDE PEER – met kaneelijs en slagroom 6.75
APFELSTRUDEL – geserveerd met vanillesaus en slagroom 6.75
KOFFIE COMPLEET – koffie of thee naar keuze met diverse zoete lekkernijen 6.75
(V) = vegetarisch of vegetarisch mogelijk
Wilt u een tafel reserveren? Vult u dan onderstaande gegevens in, zodat u alvast verzekerd bent van een tafel op het moment dat het u uitkomt.