1ste medewerker bediening

Ben jij een gedreven horeca topper voor in de bediening die energie krijgt van een organisatie die volop in beweging is? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de EVA (onderdeel van de Martini Hotel Group)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als 1ste medewerker bediening bij de EVA  krijg jij de mogelijkheid extra ervaring op te doen in moderne en vooruitstrevende onderneming in het hartje van Zuidlaren.

Naar voorbeeld van het vermaarde Woon- En Eethuis Voor Allen in Groningen (WEEVA), werd het Eethuis Voor Allen (EVA) opgericht. Met ons restaurant brengen wij de nostalgische sfeer van weleer terug. Onze keukenbrigade werkt uitsluitend met verse producten die wij met veel zorg en liefde vakkundig voor onze gast bereiden.

Wat zoeken wij
Wij zoeken per direct een 1ste medewerker voor in de bediening die fulltime beschikbaar is, zowel doordeweeks als in de weekenden, overdag en in de avonduren.

De functie
Als 1ste medewerker in de bediening heb je ontzettend veel zin om samen met je team de verwachtingen en wensen van gasten waar te maken en het liefst te overtreffen. Van ontbijt tot aan diner en van vergaderen tot aan bedrijfsuitjes, bij de EVA is alles mogelijk. Je zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt; alles kan en mag.  Je stuurt je collega’s aan en coacht ze gevraagd en ongevraagd. Je neemt ook bestellingen op, serveert uit en adviseert en vermaakt de gasten terwijl je aanvoelt wat ze nodig hebben. Aan het eind van het bezoek vraag je of alles naar wens is geweest en zorg je ervoor dat iedereen met een glimlach en een goed gevoel het restaurant weer verlaat waarna je zelf ook kan terugkijken op een leuke werkdag. Boven alles zorg jij samen met je collega’s er voor dat je een sterk en gezellig team hebt waar je op kan bouwen en alles mee kunt bereiken. Binnen deze functie bestaan er mogelijkheden tot doorgroei. Dus ambieer je een uitdagende, maar vooral leuke functie in de bediening? Dat is dit zeker wat voor jou!

Wat verwachten wij van jou?
Bij de EVA staat gastbeleving centraal. Onze gasten komen van heinde en ver, daarom vinden wij het belangrijk dat je zowel de Nederlandse- als Engelse taal goed beheerst. Duits spreken is een pré. Je beschikt over relevante werkervaring binnen een soortgelijke functie. Je komt te werken binnen een klein maar gedreven team. Samen met dit team weten jullie je schouders eronder te zetten en je deinst er dan ook niet voor terug om een stapje harder te lopen als dit nodig is. Het is dus belangrijk dat je stressbestendig bent en van aanpakken houdt! Verder vinden wij het belangrijk dat je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar om ook in het weekend en op feestdagen te werken
  • Je hebt probleemoplossend vermogen
  • Je bent een teamspeler en weet anderen te motiveren en te coachen

Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten, want goed werkgeverschap vinden wij belangrijk. Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een dynamisch- en groeiende organisatie. Hierbij krijg je een salaris conform de Horeca CAO en ontvang je 15% personeelskorting in onze restaurants, hotels en hostel.

Behoefte aan meer informatie?
Stel je vraag via pz@martinihotelgroup.nl en wij voorzien je graag van een antwoord. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je gelijk solliciteren? Stuur dan jou CV + motivatiebrief op naar pz@martinihotelgroup.nl o.v.v. 1ste medewerker bediening EVA.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Solliciteren?