KERSTMENU

KERSTMENU

U kiest minimaal 3 gangen
uit het onderstaande kerstmenu waarvan in ieder geval het hoofdgerecht

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert

    13.50

    dungesneden hertenfilet met truffelvinaigrette, pompoen en bundelzwammen

  • Salade met blauwschimmel vegetarisch

    11.50

    met gepocheerde peer, geroosterde noten en kruidendressing

Soepen

  • Krachtige heldere runderbouillon

    6.00

    met stukjes gegaard rundvlees en tuinkruiden

Tussengerechten

  • Coquilles St. Jacques

    19.50

    gebakken coquilles, geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus

  • Wildzwijn procureur

    16.50

    gestoofd en geserveerd op een spruitjes stamppot met eigen jus

  • Pasteitje vegetarisch

    11.50

    gevuld met een ragout van knolselderij en truffeltapenade

Spoom

  • Spoom

    8.50

    een verfrissende pauzedrank bereid met Crémant de Bourgogne, 
meringueschuim en sorbet

Hoofdgerechten

  • Zeebaarsfilet

    24.50

    op de huid gebakken met een saffraansaus

  • Varkenshaas

    24.50

    gevuld met gorgonzola en omwikkeld met spek

  • Hazenpeper

    26.50

    stoofpot van haas op klassieke wijze bereid

  • Hertenbiefstuk

    29.50

    geserveerd met een cranberrysaus

  • Vegetarische strudelvegetarisch

    22.50

    met een vulling van pompoen, paddenstoelen en noten, 
geserveerd met een groene kruidenolie

Kaasplateau

  • Kaasplateau

    13.50

    selectie van diverse Internationale kazen
geserveerd met kletzen brood en noten

Dessert

  • Grand dessertvegetarisch

    9.50

    combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren?