Hors d’oeuvre
13.50tartaar van gerookte zalm, gevuld ei en salade met gerookte makreel
Carpaccio van hert
13.50dungesneden hertenfilet met truffelvinaigrette, pompoen en bundelzwammen
Salade met blauwschimmel
11.50met gepocheerde peer, geroosterde noten en kruidendressing
Krachtige heldere runderbouillon
6.00met stukjes gegaard rundvlees en tuinkruiden
Pompoensoep
6.00gebonden soep met pompoenpitten en crème fraîche
Coquilles St. Jacques
19.50gebakken coquilles, geserveerd op een venkelpuree met een blanke botersaus
Wildzwijn procureur
16.50gestoofd en geserveerd op een spruitjes stamppot met eigen jus
Pasteitje
11.50gevuld met een ragout van knolselderij en truffeltapenade
Spoom
8.50een verfrissende pauzedrank bereid met Crémant de Bourgogne, meringueschuim en sorbet
Zeebaarsfilet
24.50op de huid gebakken met een saffraansaus
Varkenshaas
24.50gevuld met gorgonzola en omwikkeld met spek
Hazenpeper
26.50stoofpot van haas op klassieke wijze bereid
Hertenbiefstuk
29.50geserveerd met een cranberrysaus
Vegetarische strudel
22.50met een vulling van pompoen, paddenstoelen en noten,
geserveerd met een groene kruidenolie
Kaasplateau
13.50selectie van diverse Internationale kazen geserveerd met kletzen brood en noten
Grand dessert
9.50combinatie van zoete verleidingen, feestelijk gepresenteerd